duminică, 20 mai 2012

Esti ceea ce gandesti



"Ai grija de gandurile tale, pentru ca ele devin cuvinte. Ai grija de cuvintele tale, pentru ca ele devin actiuni.
Ai grija de actiunile tale, pentru ca ele devin obiceiuri. Ai grija de obiceiurile tale, pentru ca ele devin caracterul tau. Ai grija de caracterul tau pentru ca el devine destinul tau. Ceea ce credem devenim." filmul The Iron Lady




Se intampla ca viata sa se indrepte intr-o directie negativa, atunci stim foarte clar ce nu vrem. Asta este un lucru bun, pentru ca am face bine sa ne intrebam ce ne dorim? , raspunsul la acesta intrebare ne va face sa ne orientam catre o alta vibratie.
Daca vrem sa schimbam ceva in viata noastra trebuie sa incepem prin a ne schimba gandurile. In timp acestea vor atrage in viata nostra situatiile favorabile pentru a ne indeplini dorintele.
Pare simplu nu? Atunci de ce nu reuseste toata lumea sa-si indeplineasca dorintele?
Trebuie sa fii aliniat la Sursa ta interioara; in acest moment de aliniere simti un extaz absolut, esti in al 9- lea cer, traiesti momentul prezent, este acea senzatie dinlauntrul tau prin care percepi lumea ca fiind un loc minunat. Stii, cand te simti complet captivat de o idee, ai o pasiune, poti spune ca esti aliniat la Sursa ta interioara, sufletul tau radiaza de fericire. 
Acum intreaba-te, din 24 de h cat timp sunt aliniat la Sursa? Faci ceea ce iti place in viata, te trezesti dimineata nerabdator sa incepi ziua, iti vine sa canti de veselie, zambesti vanzatoarei cand mergi sa-ti iei paine, multumesti Divinitatii pentru darurile primite sau doar cand ai nevoie de ceva zici o rugaciune, esti recunoscator pentru ceea ce ai in viata, iti ceri iertare cand gresesti, stii sa ierti?

Esti suma gandurilor tale.

"Legea Atractiei nu reactioneaza la cuvintele pe care le rostesti, ci la vibratiile pe care le emani.’’Esther si Jerry Hicks

Bine, bine ...dar cand esti intr-o situatie dificila iti zici: cum pot sa ma gandesc la ceea ce imi doresc, sa mentin o vibratie ridicata, cand lucrurile nu merg. Cand o sa am lucrurile pe care mi le doresc  cu siguranta o sa ma simt bine. Incearca sa te simti bine acum si ulterior vei avea ceea ce iti doresti.
Inca ceva de mentionat, s-ar putea sa zici ca iti doresti un Ferrari si totusi nu-l ai; poate ca in spatele gandului, exista alt gand (subconstientul) care iti zice ca nu-ti poti permite, sau ca nu meriti. Deci nu este suficient doar sa dorim. Filmul " La Vita e Bella" (Life is Beautiful), ne arata puterea imaginatiei in ciuda conditiilor grele prin care trece personajul.

Ai grija de gandurile tale, s-ar putea sa devina realitate!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu